metrosexualii au stricat și radarul femeilor

acum ceva vreme, Octavian scria pe gaypride.ro despre metrosexualii care i-au stricat gaydarul.

zilele astea, Gracie are dileme. își întâlnește bărbatul vieții (maybe :) ). și ne distrăm. e perfect. seamănă prea tare cu prietenii ei gay. gătește. se chinuie tare cu freza, stă mai mult decât ea in baie. poartă curea albă ca a mea (care by the way, nu îi place), își așează tricoul în pantaloni ca și mine.... îi place madonna, poate vine la madonna . își rade părul de pe piept. și-a cerut scuze că nu a putut să își epileze singur părul de pe picioare și a trebuit să apară la mare neepilat.

ce mai face? acum poveșteste...
își freacă urechea într-un mod în care doar unii prieteni (gay, desigur) o fac. lista continuă.

și uite așa, anii '90 ajung în românia. metrosexualii sunt o creație minunată a gay-lor. cum toate fetele statuează cu hotărâre că gay-ii sunt niște superbi, nu s-au putut abține să nu transforme bărbații lor în unii faini, după calapod. și noua invenție (de fapt, nu e chiar atât de nouă. dandy au mai fost la modă și au făcut și istorie), în zilele acestea răsucește mințile femeilor.

oare e gay? ei bine, nu! ai găsit masculul fain în varianta straight! enjoy!

ps: vezi să cumperi de fiecare dată: două cutii de ceară de epilat, două sprayuri fixativ, două forfecuțe de pielițe, orice... două să fie.

1 comments:

GracieNo1 | 5 August 2009 at 22:22

E prea misto sa fie straight, dar avand in vedere ca traieste de mult timp intr-o lume mult mai evoluata...te cred ca nu e gay. E atata de misto cand ni se intampla, incat (tipic feminin) incepem cu de ce-urile, cand mai logic ar fi sa ne bucuram si sa savuram fiecare moment din plin.

PS Mai pe asta il iau de barbat! :))))

Post a Comment