o noua modă: defăimareaDe la o vreme se poartă site-uri care culeg date din diverse rețele sociale (Hi5 mai ales) sau portaluri de dating (GayRomeo), în scopuri pamfletare. Vedeți pitzipoanca.org sau cocalari.com . De prost gust total.
Ok. Unii oameni "e" proști și nu "știe" să scrie. Treaba lor. Dar hai să avem un pic de măsură. Și eu mă amuz adesea de prostia unora, dar nu e cazul s-o strigăm în gura mare.

Ultima modă este colectarea de profile din GayRomeo și expunerea lor către publicul larg. Fără niciun fel de menajamente. E atât de ușor în ziua de azi să înjuri pe oricine sub umbrela disclaimerului "e un pamflet și va fi tratat ca atare".

Blogul Enciclopedia veselă (Gay Encyclopedia) este o nouă găselniță de fun. Autorul folosește profilul contrabandist pentru colectarea datelor. Și iată, unul dintre puținii oameni care fac ceva bun pentru comunitatea gay, Tudor Kovacs, se găsește printre glumele proaste ale domnului blogger.

Personal, am notificat abuzul atât către GayRomeo admins, cât și către Abuse@WordPress .Poate ar fi bine să o faceți și voi.

4 comments:

enciclopedia gay | 10 March 2010 at 14:22

mulțumim pentru promovare

http://teleenciclopedia.wordpress.com/

Elements.De.Vie | 12 March 2010 at 22:34

cu cea mai mare plăcere! şi altă dată, câtă vreme rezultatul va fi "Acest blog e protejat, pentru a-l vizualiza trebuie să te autentifici.", plus dispariţia profilului contrabandist de pe GayRomeo.

Succesuri!

enciclopedia gay | 14 March 2010 at 23:49

ei, nu era cazul să citezi dintr-un personaj clasic în viaţă. îţi ştirbeşte din pseudo-originalitatea blogului.

ne-am retras la Monaco o perioadă. te lăsăm pe tine să te ocupi de faună.

avem încredere că e pe mâini bune

Elements.De.Vie | 17 March 2010 at 11:09

enjoy Monaco!

Post a Comment