wind of change

Bate vântul schimbării!

Doar în România s-au ridicat Carpații să stea obstacol în calea-i! Cum sute de ani au ocrotit românul, frate cu codrul, acum la umbra lor se adăpostește un mileniu de tout est pris a la legere și ură.

Iată, Statele Unite intră în al doilea an de regim al unui președinte negru. Gay marriage câștigă teren (sașe state americane, de-acum)... mai puțin California.

Islanda este condusă de un prim-ministru, femeie și lesbiană.

Iar Germania intră într-o nouă epocă istorică. După ce cruntul holocaust ce, printre alte grupuri deja știute a targetat și homosexualii (vă amintiți filmul Bent ?), puternicul stat german va fi condus de un cancelar femeie, Angela Merkel și de un vice-cancelar și ministru de externe gay, Guido Westerwelle. Despre gay în politica germană, în Deutsche Welle. Despre coaliția liberali și creștin-democrați, CNN zice mai multe aici.

În toată vremea aceasta, România rămâne condusă de cel mai homofob partid, PD-L, acela care a votat Rezoluția Catania în Parlamentul European cu 12 mâini împotrivă, o abținere și trei absenți . (Spre comparație: PSD - 7 pentru, 3 absenți, UDMR - 2 pentru, PNL - 3 pentru, o abținere, 3 absenți)

Dărâmați munții , opriți Crivățul din răsărit, aduceți vântul schimbării de la apus!

0 comments:

Post a Comment