4 com

despre ură și diversitate

Madonna: "We don't believe in discrimination against anyone. We believe in freedom and equal rights for everyone...right? Gypsies, homosexuals, people who are different -- everyone is equal and should be treated with respect, OK? Let's not forget that."

Madonna a fost criticată zilele acestea în România cum nici Papa Ioan Paul nu a făcut-o la vremea lui. Avea dreptul sau nu, cine este ea să dea lecții, ea nu a fost în Ferentari, etc. Doar o ocazie în plus pentru ca ura românească să răbufnească pe toți porii.

CTP vine și el cu o apreciere, căci așa îi stă bine: "În ceea ce priveşte ţiganii şi homosexualii, nu are decât să-i iubească la greu madam Madonna, ceea ce nu înseamnă că eu i-aş urî (...)" Sursa

Lorena Lupu (nu mă gandeam vreodată că o voi cita la așa nu): "So, Maddie, why didn’t you show your concern for Gypsies by visiting the Ferentari neighbourhood? You were busy having a great time with your 22-year-old lover in the luxurious Radisson SAS hotel? OK, that’s fine with us – but don’t have the nerve to patronize us!" Sursa (mulțumesc pentru cenzurarea/refuzarea comentariului; foarte open-minded)

Așa mi-am amintit de tehnica de tip Vadim Tudor/Adrian Păunescu, cum să răspunzi la o întrebare cu alta sau cum să ataci pe lângă subiect.

Adrian Păunescu: "Am stat odata de vorba cu un gay. Acesta a fost de acord cu mine in privinta paradelor dar nu si cu adoptiile. [eu fiind contra acestui fenomen cap-coada] La un moment dat mi-a zis ca si el e impotriva necrofililor [adica aia care fac sex cu cadavre], zoofililor, etc. Peste vreo 10 min. m-a intrebat: "Ce rau iti fac tie homosexualii?" la care eu, genial, i-am dat raspunsul: "Ce rau iti fac tie necrofilii?" " Sursa

Dar tot așa mi-am amintit că mai există încă speranță și că mai sunt și oameni care înțeleg ce înseamnă să fii diferit:

Mircea Cărtărescu: "Cat de usor e sa pui toata imaginea proasta a Romaniei in lume pe seama tiganilor! Sa te tot lamentezi in privinta confuziei pe care strainii o fac intre romani (cetateni onorabili, pasnici, muncitori, plini de toate virtutile stramosesti) si tigani, „natiunea inlocuitoare”, cum apare in bancurile noastre tampite si rasiste. De fapt, problema tiganilor in Romania se datoreaza politicii romanesti fata de ei, si nu „inferioritatii lor rasiale”.Sursa

Dragoș Bucurenci , inspirat de, îl citează pe Cărtărescu aici, și-apoi "Azi se comemorează holocaustul romilor din România din timpul celui de-al doilea război mondial. O altă pată ruşinoasă pe care trebuie să o cunoaştem şi să ne-o asumăm ca naţiune dacă vrem ca astfel de orori să nu mai aibă loc vreodată. Citiţi aici grozăviile petrecute cu miile de romi deportaţi în Transnistria de regimul Antonescu." Sursa

Stingo: "What most Romanian bigots fail to understand is that the high level of criminality among the Roma people is an effect of discrimination and hate against them, not a cause. If people were educated enough to accept and embrace this minority, it wouldn't be so antisocial. But I guess it will take a while to get this type of awareness, without proper, targeted education. Until then, Romania will continue to make headlines with such sad news."

Cine suntem și ce drept avem să judecăm și să facem aprecieri de oportunitate, corectitudine, valoare sau relevanță ? Cine suntem să acuzăm o altă nație de incapacitatea noastră de a îi accepta și integra? Precum părintele ce își reneagă propriul copil în a cărui educație a eșuat.

A făcut cineva efortul să ia în brațe un copil de țigan, cerșetor în stradă și să îl întrebe când a primit ultima dată un sărut pe frunte sau când a venit ultima dată Moș Crăciun la el ?

Read more »
0 com

you waste your time with hate and regret

Mi-am luat biletul la concertul Madonnei în a doua zi de presale. Am așteptat cu o nerăbdare aproape dureroasă venirea Reginei la București. Însă, am plecat de la concert cu cel mai amar gust pe care l-am încercat vreodată.

Trecem peste primul set de huiduieli cauzat de cele 40 minute în așteptarea intrării pe scenă.

Însă, în actul trei, Madonna a ținut să transmită un mesaj anti discriminare. Căci oamenii, fie ei țigani ori homosexuali sunt egali. Și turma cea românească, ce tocmai sălta și se veselea pe ritmurile gipsy, s-a oprit din petrecere și a răspuns. Ura a dat la o parte praful și a răbufnit prin toți porii.

Și din nou simt că mi-e rușine ca sunt român, că aș vrea sa fiu țigan, mulțumesc că sunt homosexual!


Romania loves Madonna??? România nu are nici cea mai mică idee despre ce este vorba în versurile Madonnei, nu a ascultat o iotă vreodată!

Romania "loves" me! Romania "loves" you, gipsy!
You waste your time with hate and regret
Read more »
2 com

vote for andy in oslo

andy claudiu, mr. gay romania 2009

vote here!Read more »
1 com

metrosexualii au stricat și radarul femeilor

acum ceva vreme, Octavian scria pe gaypride.ro despre metrosexualii care i-au stricat gaydarul.

zilele astea, Gracie are dileme. își întâlnește bărbatul vieții (maybe :) ). și ne distrăm. e perfect. seamănă prea tare cu prietenii ei gay. gătește. se chinuie tare cu freza, stă mai mult decât ea in baie. poartă curea albă ca a mea (care by the way, nu îi place), își așează tricoul în pantaloni ca și mine.... îi place madonna, poate vine la madonna . își rade părul de pe piept. și-a cerut scuze că nu a putut să își epileze singur părul de pe picioare și a trebuit să apară la mare neepilat.

ce mai face? acum poveșteste...
își freacă urechea într-un mod în care doar unii prieteni (gay, desigur) o fac. lista continuă.

și uite așa, anii '90 ajung în românia. metrosexualii sunt o creație minunată a gay-lor. cum toate fetele statuează cu hotărâre că gay-ii sunt niște superbi, nu s-au putut abține să nu transforme bărbații lor în unii faini, după calapod. și noua invenție (de fapt, nu e chiar atât de nouă. dandy au mai fost la modă și au făcut și istorie), în zilele acestea răsucește mințile femeilor.

oare e gay? ei bine, nu! ai găsit masculul fain în varianta straight! enjoy!

ps: vezi să cumperi de fiecare dată: două cutii de ceară de epilat, două sprayuri fixativ, două forfecuțe de pielițe, orice... două să fie.
Read more »