2 com

la graniță și soarele se schimbă

e vară. așa că am lipsit o vreme. am avut și o scurtă dar lung așteptată vacanță. una, nu odihnitoare, insă foarte relaxantă. o ocazie perfectă pentru un brainwash.

revenind printre concitadinii noștri dragi, am fost forțat de împrejurări să cobor in cruda și trista realitate românească. la granița românească, așa cum zicea un amic, parcă și soarele se schimbă.

problema nu ar fi atât mitocanul comun de pe stradă, budele infecte sau șoferii de tir, cât mitocanii ce ne conduc. căci, in românia secolului 21, un primar, al celui mai vechi oraș, al celui de-al cincilea oraș din românia, iși permite să glumească afișând simboluri naziste. și, desigur că al său partid, european și acesta, nici măcar nu s-a scremut să aibă o reacție de condamnare. opinia publică internațională a explodat, guvernul francez a atacat... iar dl mazăre găsește de cuviință să declare că nu a observat simboluri naziste, erau prea mici. "Acum, sigur, sunt unii care s-au simţit deranjaţi. În acest context eu îmi cer scuze în faţa lor pentru că nu n-am vrut în niciun caz să agresez pe cineva prin ţinuta mea." ca să vezi, ce nesimțire pe capul unora. să se simtă deranjați...

și cum, ai noștri ca bradul, toți o apă și-un pământ... comentează și președintele "A fost un teribilism de prost gust." doar atât? cum rămâne cu faptul că legile române prevăd că proferarea simbolurilor fasciste se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 5 ani ?

o să trăiesc oare îndeajuns să văd și o altă românie?
Read more »
2 com

madonna la diva

nu am intentia de a transforma acest loc intr-un foto-blog, dar nu m-am putut abtine. e prea preaaaaaa...




intregul pictorial al campaniei toamna-iarna Louis Vuitton '09-'10 aici
Read more »